Portfolio

Ton is gedreven, professioneel, en meedenkend.
Hij gaat voor het beste resultaat, met daarbij het belang van betrokken partijen rekening houdend.
Door zijn uitgebreide kennis van de markt en ervaring is Ton een verrijking voor Gebro Sales B.V.
Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken en sparren met Ton; toegankelijk, altijd in voor een grap en een positieve houding.

Innovatie.

hisaver

In-Save Consulting Op het gebied van innovatie neemt In-Save Consulting, dat een onderdeel van CTC is, ook zijn verantwoording en is zeer daadkrachtig in de markt met het introduceren van de HiSaver. Met HiSaver, het stroom besparende stekkerblok, helpt CTC mee, om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en heeft zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door dit unieke product helpt CTC de Co2 uitstoot te verminderen. HiSaver project wordt in samenwerking met de firma Compatible uit Hilversum uitgevoerd en wordt zowel in de consumentenmarkt als in de bedrijvenmarkt geïmplementeerd.

Tools.

gebro

Het bedrijf waar CTC zeer veel in de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt mee werkt is de firma Gebro-sales uit Wormerveer. Dit uitstekende bedrijf staat zeer goed bekend en is de grootste distributeur in Nederland op het DIY artikelen. Gamma, Karwei, Formido enzovoort zijn klanten van dit bedrijf en zij beleveren +/- 800 winkels in Nederland. CTC heeft voor Gebro-sales in de Duitse markt d.m.v. beurzen en klantbezoeken een goede naam opgebouwd en zal zeker door gaan met het opbouwen van een sterke markt positie.

Multi Media Solutions.

avnet

Een van de opdrachtgevers van CTC is de firma AVNET. Dit Amerikaanse bedrijf is de 3 na grootste distributeur in IT Solutions en CTC brengt de producten van alle grote fabrikanten in het computer segment in de Nederlandse Retail markt, denk hierbij aan Western Digital, Clickfree, Seagate, Matrox, Netgear,Viewsonic,Hitachi,Microsoft, enz.

Dierenoutletshop.

Dierenoutletshop is de website die door Web Trading Company beheerd wordt en waarbij 9000 dierenartikelen via het web aangeboden worden. Sterke punten van de website zijn dat er regelmatig zeer scherpe aanbiedingen op gezet worden waardoor een aanzienlijke traffic op de site gegenereerd wordt.

Sensit.

sensit

De doelstelling van Effex is ambitieus. We willen de meest duurzame producten maken die u tegelijk ook helpen te besparen. Effex presenteert u daarom het alternatief op zeepmiddelen. Wij noemen dit het nieuwe wassen. Onze wasballen bewijzen goede wasresultaten zonder hierbij het milieu onnodig te belasten. Hierbij zijn zeepmiddelen nauwelijks of niet meer nodig. De Effex producten besparen u geld op zeepmiddelen, water en energie.